Klantenservice Medewerker (leer-werktraject)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Ocaro
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 31-08-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Wil jij je graag betaald laten (om)scholen tot medewerker klantcontact? Dan is dit het juiste traject voor jou! KPN en Ocaro bieden een leer-werktraject aan waarbij je in 1 jaar opgeleid wordt tot medewerker klantcontact. Je volgt 1 dag per week lessen en krijgt na een jaar een erkend mbo3-diploma. De opleiding wordt volledig vergoed! Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder!

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor gemotiveerde en leergierige mensen die aan de slag willen als klantcontact medewerker. Is het jou, om welke reden dan ook - nog niet gelukt om aan het werk te gaan? Dan is dit een unieke kans. In een leuk team met fijne collega’s kun jij je ontwikkelen en een prachtig vak leren. Daarnaast vind je het geen probleem om tijdens dit bbl-traject eerst 2 maanden stage te lopen. Hierna krijg jij bij goed functioneren namelijk een contract aangeboden voor 10 maanden!

Een dag als klantexpert
Jij hoeft geen klanten te bellen. Zij bellen jou. Vaak met hele gerichte vragen. Online kunnen klanten namelijk al ontzettend veel informatie vinden om zelf problemen op te lossen. Lukt dat niet, dan bellen ze jou. De vragen die je krijgt zijn enorm uiteenlopend.

Onze klanten kiezen bewust voor KPN, omdat de kwaliteit van onze diensten en producten hoog is. Net als de klanttevredenheid. Als klantexpert houd je die hoog. Je helpt, overtreft verwachtingen en je controleert meteen of de huidige dienst of het huidige pakket nog bij de behoefte van de klant past. In ieder gesprek die je voert, weet je het gesprek om te buigen in een commercieel gesprek. Hierdoor achterhaal je altijd de behoefte van de klant samen met zijn gezinssituatie en ben je in staat om in ieder gesprek een aanbod op maat te doen waar de klant blij mee is. Klinkt als een leuke uitdaging toch?

De mbo3-opleiding contactcentermedewerker
Naast het werken als klantexpert volg je ook een mbo3-opleiding tot medewerker klantcontact. Deze opleiding duurt een jaar. Na dit jaar krijg je een erkend mbo-3 diploma, een enorme aanwinst voor jezelf en voor je cv! Tijdens de opleiding doorloop je een compleet en inspirerend lesprogramma dat de nodige bagage geeft om klantcontacten goed af te handelen. Je vergroot je kennis en verbetert je communicatievaardigheden. Zo kun je als medewerker meer waarde toevoegen aan elk klantcontact. Dat is plezierig voor jou, je klant en voor KPN.

Bij Ocaro geloven we dat leren het beste gaat als je de stof direct kunt toepassen in je eigen werk. Je volgt een gedeelte van de opleiding op de werkvloer. De lesstof is gecombineerd met praktijkopdrachten en de opleiding is zo opgezet dat je doelgericht ervaringen kunt delen met collega’s. Tijdens de opleiding krijg je een persoonlijke coach en maak je gebruik van Elan, onze online leeromgeving.

Het opleidingsprogramma bestaat uit een combinatie van vakken op het gebied van klantcontact, gedoceerd door jouw persoonlijke coach, en algemene vakken. Denk aan omgaan met emoties, klantgerichte communicatie en diverse workshops om jou het leren makkelijker te maken. Het ROC van Twente verzorgt de algemene vakken: Nederlands, Engels en Marketing in klantcontact.

Gestelde eisen

 Dit neem jij mee:

 • De kracht van KPN zit in onze mensen. KPN gelooft in werk op maat. Je hebt dus ook de mogelijkheid om je werk vorm te geven op een manier die voor jou het beste werkt. Wel willen we graag het volgende met je afspreken:
 • Je wilt de betaalde opleiding contactcentermedewerker (mbo-3) volgen en bent bereid om hier tijd en energie in te steken.
 • Je werkt minimaal 20 uur per week. Meer mag natuurlijk ook tot een maximum van 28 uur per week
 • Je volgt 1 dag per week (8 uur) de mbo3-opleiding contactcentermedewerker
 • Werkervaring is niet vereist; enthousiasme en motivatie om te werken wel!
 • Je hebt minimaal een mbo3 werk- en denkniveau, bent leergierig en wilt het beste uit jezelf halen.

Uren

minimaal 28

Salaris

> 10,00

Meer informatie

Dit krijg je van ons:

 • Laptop van de zaak om op termijn ook thuis te werken
 • Ruime mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling en groei. Jaarlijks krijg je de beschikking over een opleidingsbudget van 1500 euro
 • Een tegemoetkoming in reiskosten woon- en werkverkeer. De reiskosten openbaar vervoer worden volledig vergoed
 • Een prettige en gezellige omgeving om in te werken
 • Een gezellig team dat graag activiteiten onderneemt (*)
 • Bij goede prestatie, na 2 maanden een contract bij Ocaro.
(*)Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus

Enthousiast?

Wacht niet langer en solliciteer direct. We bellen je zo snel mogelijk terug om de sollicitatie met je te bespreken. Wie weet word jij een van die nieuwe collega’s die het verschil gaat maken voor klanten. Heb je vragen? Bel naar: 0313 654 240 en vraag naar Milan.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Reiskostenvergoeding
Pensioen
Vakantiegeld
Budget voor professionele ontwikkeling
Contractduur 10 maanden

Parttime uren: 28 per week

Verwachte startdatum: 13-9-2020

Soort dienstverband: 2 maanden Stage, Bepaalde tijd

Salaris: Vanaf €10,00 per uur

Informatie over Ocaro

Wij zijn er om jou te helpen met het realiseren van klantcontact dat beter, leuker en mooier is. Dat doen we met online en klassikale trainingen in vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling voor medewerkers en teamleiders. Voor het versterken van coachvaardigheden bieden wij de leergang Waardevol coachen aan. Voor nog meer waardevolle......
Lees meer over Ocaro

Ocaro
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Channel Development Manager (B2C)

  Toegevoegd op 25-09-2020 door Independent Recruiters

  Hoe maak je het voor de consument zo aantrekkelijk mogelijk om niet de telefoon te pakken maar via andere (digitale) kanalen contact te zoeken met de organisatie. Dat is waar jij je mee bezig gaat houden als Channel Development Manager voor deze innovatieve corporate. Kan jij je inleven in de consument? Heb jij een creative blik op digitale sales/service kanalen? En weet jij dmv stakeholder management dit ook tot een operationeel plan te krijgen? Dan ga ik graag met je in gesprek!Hoe maak je...

  Independent Recruiters
 • Thuiswerken als klantenservice medewerker in Groningen

  Toegevoegd op 06-07-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Jij bent binnen Eneco de expert op het gebied van Toon: de slimme thermostaat. Als parttime klantenservice medewerker in Groningen word je gebeld door klanten die vragen hebben over deze thermostaat. Ze gaan bijvoorbeeld verhuizen, en Toon dus ook. Hoe wordt dat geregeld? En geeft Toon de meterstanden door, of moet de klant dat zelf doen? Je beantwoordt niet alleen vragen, maar lost ook problemen op. Als Toon een storing heeft, ben jij degene die vertelt hoe de...

  YoungCapital
 • Word commerciële klantenservice medewerker bij KPN in Groningen

  Toegevoegd op 22-06-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Is overtuigen jouw tweede natuur en hang jij het liefst de hele dag aan de telefoon? Combineer deze twee in een baan als klantenservice medewerker op de afdeling klantbehoud bij KPN en Groningen.Aan jou de taak om KPN klanten die willen opzeggen, te overtuigen om tóch bij KPN te blijven. Jij doet enorm je best om te achterhalen wat de klantbehoefte is. Dit doe je door goed te luisteren, door jouw communicatie skills in te zetten en met een dosis empathie. Jij...

  YoungCapital
 • Word klantenservice medewerker voor Webhelp KPN in Groningen

  Toegevoegd op 17-06-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als klantenservice medewerker bij Webhelp KPN in Groningen word je gebeld door klanten met zowel vragen over de factuur, de diensten als producten van KPN. Jouw doel is het optimaal verlenen van service. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om klanten in één keer goed te helpen. Niet alleen ben je overtuigend in schriftelijke en mondelinge communicatie, je bent ook in staat om precies de juiste toon te raken die aansluit...

  YoungCapital
 • Belletje doen en bonusje pakken? Word commercieel medewerker in Groningen

  Toegevoegd op 07-07-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Met de bus of fiets kom je gemakkelijk naar dit callcenter, centraal gelegen in Groningen. Je knalt een paar uurtjes goed door en met jouw overtuiging skills zorg je ervoor dat de goede doelen loten en energiecontracten als broodjes over de toonbank gaan. Chill, is die bonus ook gelijk in de pocket. Met aardig wat meer centen op zak dan voor je shift ga je lekker het terras op met je collega’s en hou je nog wat over voor die sicke patta’s die je altijd al...

  YoungCapital

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank