Servicemonteur Beveiligingstechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec NL - Noord-Oost
 • Plaats: Leek
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Vaste hand gezocht - MIG/MAG Lasser framewerk

  Vandaag geplaatst door Maintec

  Voor een project van ongeveer 10 weken (start week 35) zoeken wij een lasser die frames ten behoeve van postcontainers of onderstellen van vouwwagens kan lassen. 

  Maintec
 • Handige handen gezocht - Sleutelaar/Montage - VCA

  Gisteren geplaatst door Maintec Noordoost Nederland

  Je houdt je in de werkzaamheden bezig met het plaatsen van transport naar silo's. Jij als montagemedewerker sleutelt en monteert er dan ook lustig op los. Het werk bevindt zich veelal boven op silo's. Voor deze klus hoef je geen technisch hoogstand zijn maar ben je wel handig met gereedschap. 

  Maintec
 • Lead Engineer WTB

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Engineer WTB ben je een belangrijke spil in diverse multidisciplinaire projecten. Je verzorgt de technische advisering aan opdrachtgevers, maakt (deel) begrotingen en planningen. Daarnaast heb je nauwe afstemming met de engineers en tekenaars binnen je projecten. Vanuit eigenaarschap voor diverse projecten draag je zorg voor de nodige verslaglegging en correspondentie. De werkzaamheden vinden plaats tijdens diverse projectfasen, dat wil zeggen vanaf concept tot en met oplevering en in...

  YER Nederland B.V.
 • Mechanical Engineer Piping

  Toegevoegd op 11-08-2018 door Teqoia Assen

  Het project waar je aan gaat werken is een nieuwbouwproject binnen de chemische sector binnen het Chemiepark in Delfzijl. Je komt te werken in een multidisciplinair project team. Binnen dit project maak je begrotingen en stelt planningen op. In samenspraak met collega engineers en constructeurs zorg je voor een adequaat ontwerp (concept fase) en werk je toe naar realisatiefase en uiteindelijk de inbedrijfstelling. Je bent dus van a tot z bij het project betrokken. Tijdens dit project zorg je...

  Teqoia
 • Fietsmonteur voor de mobiele service

  Toegevoegd op 10-08-2018 door Maintec Bikeflex

  Ben jij gek van fietsen en hou je van het contact met mensen? Dan is dit de ideale baan. In het mobiele service team verzorg je samen met de andere monteurs het onderhoud en reparatiewerkzaamheden van de (elektrische) fietsen bij de klant aan huis. 

  Maintec

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank