DevOps Engineer - Tijdelijk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 05-08-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij de expert op het gebied van automatisering & security binnen IT? Daar waar anderen tevreden zijn, ben jij degene die de extra stap zet? En heb je ervaring met powershell en Ansible? Dan zoek ik jou voor deze tijdelijke positie van 4 maanden als DevOps Engineer voor één van de grootste IT dienstverleners in Nederland!

In deze positie als DevOps Engineer zal je 36 uur per week werkzaam zijn binnen het hypervisor team. Dit bestaat uit mede DevOps Engineers en VMware specialisten. De verwachting is dat je 1 a 2 dagen op kantoor in Groningen zal werken. Binnen dit team ga je werken aan een security compliancy framework die moet worden ontworpen binnen hun private cloud domain die wordt gebruikt voor hun VMware IaaS dienstverlening.

Daarbij zal je voornamelijk focusen op het automatiseren van reporting over security compliancy. Daarnaast ga je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van het framework geautomatiseerd wordt om zo de dienstverlening voor zowel interne als externe klanten te verbeteren binnen deze afdeling. Hierbij ga je dus een framework uitdenken, implementeren en documenteren. Je zet de reporting van de compliancy op en je zal kennis delen met mede collega's binnen dit project.

Een mooie fulltime opdracht van 4 maanden in Groningen. Voor ZZP ligt het tarief tussen de 75 en 85 euro per uur. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid de opdracht via een flexcontract uit te voeren, met een daarbij horend aantrekkelijk maandsalaris.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Voor deze positie als DevOps Engineer ben je proactief, gedreven en een expert op het gebied van security en compliancy. Daarnaast zien we graag: * Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijk positie; * Kennis en werkervaring met Powershell & automation; * Kennis en werkervaring met Ansible, Ansible Tower & AWX; * Kennis en werkervaring met VMware infrastructuur is pré;

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Systeembeheerder

  Toegevoegd op 23-06-2022 door Independent Recruiters

  Heb jij ruime ervaring in het beheren van complexe werkplek-omgevingen voor toonaangevende klanten? En kijk jij verder dan alleen het oplossen van problemen, maar richt jij je ook op het verder verbeteren of vernieuwen van de diensten?Dan ben jij de ICT Specialist die we zoeken voor een grote IT -dienstverlener in Groningen.Als Systeembeheerder maak je deel uit van het Platform-team, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer van infra-/werkplekomgevingen van klanten. Denk daarbij aan...

  Independent Recruiters

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank