Systeembeheerder

Baan gegevens

  • Bedrijf: Independent Recruiters
  • Plaats: Groningen
  • Plaatsingsdatum: 23-06-2022
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Heb jij ruime ervaring in het beheren van complexe werkplek-omgevingen voor toonaangevende klanten? En kijk jij verder dan alleen het oplossen van problemen, maar richt jij je ook op het verder verbeteren of vernieuwen van de diensten?

Dan ben jij de ICT Specialist die we zoeken voor een grote IT -dienstverlener in Groningen.

Als Systeembeheerder maak je deel uit van het Platform-team, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer van infra-/werkplekomgevingen van klanten. Denk daarbij aan het monitoren van backups, patchen van systemen, coördineren van (externe) hardware-leveringen, lifecycle management en wat er verder nodig is om de uptime van de klantomgevingen te garanderen. Een groot deel van deze activiteiten is in hoge mate geautomatiseerd, en het streven is ook om dit op een steeds hoger niveau te brengen.

Naast het dagelijks beheer is het team nadrukkelijk bezig de diensten verder te verbeteren of vernieuwen, om klanten steeds beter te kunnen bedienen.

Bij deze functie hoort ook het draaien van standby-diensten, waarbij je elke 5 á 6 weken gedurende een week on call bent om tickets en incidenten buiten kantoortijden op te lossen.

Een uitdagende positie, in eerste instantie voor 1 jaar maar met grote kans op verlenging. Deze functie kan zowel via freelance/zzp als middels een flexcontract ingevuld worden. Voor freelance/zzp ligt het tarief tussen 60-65 euro per uur; bij een flexcontract zal een aantrekkelijk maandsalaris zijn, passend bij jouw kennis en ervaring.

Gestelde eisen

De Systeembeheerder die we zoeken is een echte Technisch ICT Specialist, die oplossingsgericht en proactief is. Daarnaast beschik je over: * Hbo werk- en denkniveau; * Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol; * Uitstekende kennis van en ervaring met beheer van Windows-omgevingen, DFS, AD en Powershell; * Uitgebreide kennis van SQL Server * Basiskennis van de netwerk protocollen; * Kennis van Veeam en Commvault is een pré; * Kennis van M365 en Azure is een pré; * Kennis van VMWare is een pré; Je draait mee in de standby-dienst en vind het geen probleem om af en toe buiten kantoortijden te moeten werken.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank