Support Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Nunspeet
 • Plaatsingsdatum: 22-08-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat de verwachtingen die ze hebben bij onze oplossing ook in de praktijk eruit komen. Je praat graag met klanten en hebt plezier in het oplossen van IT gerelateerde problemen

Als Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat de verwachtingen die ze hebben bij onze oplossing ook in de praktijk eruit komen. Je bent iemand die met ons hard aan de slag wil om de support te leveren aan meer dan 2000 klanten. We werken in een team, we helpen elkaar, nemen werk over en delen kennis. De ene weet meer van de techniek, de andere is weer veel beter in bijvoorbeeld Engels. We zijn een internationaal bedrijf met klanten door heel Europa. Dat maakt het ook afwisselend

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende organisatie, klanten waarderen onze "high value" services. Waarvan wij het gezicht zijn. Het succes van onze klanten is het doel, in 2020 waardeerden onze klanten ons met een 8.7. Dus je komt in een winnend team!

Hoe zit een dag eruit in ons team

We werken flexibel vanuit huis of kantoor. We hanteren de standaard van 2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis, maar je mag ook kiezen voor 5 dagen op kantoor. Je begint de dag tussen half 8 en 9 uur met een bakje koffie waarna je als eerste je lijst met melding door neemt om te zien of klanten gereageerd hebben. Stuk voor stuk pak je je eigen meldingen op en onderneemt actie. Dit kan een reactie of oplossing zijn richting de klant, of je vraagt om ondersteuning van je collega's. Hier komt je interesse in de techniek vaak goed van pas. Vervolgens onderneem je zelfstandig actie richting de klant, via telefoon of direct in de portal.

Wanneer een melding is afgehandeld vraag je via de portal om een acceptatie van de klant en hierbij wordt de klant ook gevraagd en beoordeling te geven zodat we weten hoe tevreden de klant was met ons antwoord. Je zorgt altijd voor de juiste registratie in ons systeem, aangezien onze klanten ook toegang hebben in onze portal, ze hebben altijd inzicht in de communicatie, afspraken en voortgang van hun melding.

Zodra je een melding hebt afgehandeld, pak je een eerder aangemaakte melding op uit ons systeem. Deze meldingen staan gesorteerd o.b.v. prioriteit voor je klaar.

Tussendoor hebben we vaak overleg met het team. We bespreken lastige meldingen, maar ook hoe we onze interne processen kunnen verbeteren. Samen met je teamleider werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je terecht voor inhoudelijke vragen.

We vertellen je graag nog meer als we met je kennis maken!

 • Bruto maandsalaris € 2.200,- -€ 3300,- per maand o.b.v. 40 uur;
 • Sterk platform ter ondersteuning van jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling;
 • Interne doorgroeimogelijkheden;
 • Bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 5 bij te kopen;
 • Goede pensioenregeling(50/50);
 • Thuiswerkvergoedingen internetvergoeding;
 • Laptop plus alles wat je nodig hebt voor een goede (thuis)werkplek;
 • Onvergetelijkeskitrip in Q1 2022.

Gestelde eisen

Wat zoeken we? * Een enthousiaste nieuwe collega voor in ons team! * MBO+ werk- en denkniveau met diploma * Je praat makkelijk met klanten, aan de telefoon en per email * Werkervaring binnen een support functieis een pre * Interesse in software en IT

Uren

24-32 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank