Calculator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Metaalbouw TSV
 • Plaats: Nieuw Buinen
 • Plaatsingsdatum: 07-07-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Wij zoeken een calculator.

Als calculator maak je kostprijsberekeningen voor projecten.

Waar kom je te werken
Bij Metaalbouw TSV werken wij aan unieke projecten voor verschillende opdrachtgevers. Samen met ons team van 50 gepassioneerde en gemotiveerde collega’s is het ons doel om van elk project een succes te maken. Bij ons heerst een echt familie gevoel. Het is dan ook niet voor niets dat veel van onze medewerkers hier al meer dan 20 jaar werken.

Producten en diensten
De opdrachtgever vindt bij TSV een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van metaalbouw. De producten waarmee we de markt bedienen, lopen uiteen van daken en wanden voor bedrijfshallen en industrie tot luifels en gevelbekleding. Voor elke opdracht geldt dat gestart wordt met een goede inventarisatie en nauwkeurig tekenwerk. De materiaalkeuze, engineering en een deel van de productie worden in eigen huis verzorgd. Een eigen team van vakbekwame monteurs zal op uw bouwlocatie een juiste montage uitvoeren. Op de pagina producten vindt u meer informatie over onze productdisciplines.

Gestelde eisen

 
We verwachten dat je:
• Je neemt initiatief
• Je beschikt over MBO-4/HBO werk- en denkniveau

Uren

40

Meer informatie

 
Wij bieden je:
• Een uitdagende vaste baan bij een ambitieuze organisatie;
• Mogelijkheden voor doorontwikkeling;
• Gedreven, professionele en behulpzame collega’s;
• Een (h)echt familiebedrijf met een nuchtere mentaliteit;
• Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer;
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEN JIJ DE CALCULATOR DIE WE ZOEKEN?
Wij zijn op zoek naar werknemers met passie voor het vak. Herken jij jezelf hierin? Overtuig ons: stuur je motivatiebrief met cv naar info@tsv.nl of maak gebruik van het sollicitatieformulier.

Heb je vragen? Bel dan met John Schuten op telefoonnummer 0599 – 650778.

Informatie over Metaalbouw TSV

B.V. Metaalbouw TSV is sinds de oprichting in 1995 een betrouwbare partner in de metaalbouw. We zijn een ambitieus bedrijf met vakkennis en servicegerichte medewerkers. We zijn betrokken bij de opdrachtgever en gemotiveerd om elke opdracht tot een succes te maken. Flexibiliteit en goed overleg zijn in de visie van TSV onmisbare ingrediënten voor een prettige samenwerking.

Metaalbouw TSV
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Werkvoorbereider Civiel

  Toegevoegd op 16-07-2021 door Maandag® Assen

  Voor ons vaste team, zoeken wij een Werkvoorbereider civiel voor 36 uur die vanuit de zekerheid van een vast contract werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers binnen de overheid. Als werkvoorbereider Civiele Techniek binnen de overheid realiseer je samen met collega's verschillende civieltechnische projecten.Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:Voorbereiden van civieltechnische werkenVerantwoordelijk voor de planning en totstandkoming van diverse bestekkenOpstellen van RAW-bestekken...

  Maandag®
 • Voorman dak- en gevelbekleding

  Toegevoegd op 01-07-2021 door Metaalbouw TSV

    Wij zoeken een ervaren Voorman dak- en gevelbekleding Als voorman werk je in de buitendienst aan gevarieerde projecten in voornamelijk Noord-Nederland. Je geeft op locatie leiding aan monteurs. Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige manier (laten) plaatsen, monteren en afwerken van dak- en gevelbekleding. Je bewaakt de planning van het project en stuurt in overleg bij.

  Bind HR Solutions
 • Junior Adviseur Civiele Techniek

  Toegevoegd op 01-07-2021 door Maandag® Assen

  Voor de regio Groningen zoeken wij junior adviseur civiele techniek met een (bijna) afgerond HBO opleiding civiele techniek. Je hebt middels verschillende stages al ervaring opgedaan.Vanuit Maandag® bieden wij jou de kans om vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® aan de slag te gaan voor een specifieke functie of een kijkje te nemen in verschillende keukens. In beide gevallen leer je alles over het vak in de praktijk! Ga je aan de slag als ontwerper van bouwwerken, zoals bruggen,...

  Maandag®
 • Rioolbeheerder

  Toegevoegd op 01-07-2021 door Maandag® Assen

  Voor een opdrachtgever in Noord Nederland zoeken wij een Riool Beheerder voor 36 uur per week. Als Riool Beheerder ben je verantwoordelijk voor een toekomstbestendig riool beheer. Hierbij zorgen klimaatveranderingen, zoals meer regenval in een korter tijdsbestek voor een extra belasting van het huidige riool. Je stelt beheers- en onderhoudsplannen op voor de korte en lange termijn. Je werkt samen met collega's en externe partijen, zoals het waterschap, om de juiste informatie boven water te...

  Maandag®
 • Boomverzorger/ETW-er

  Toegevoegd op 01-07-2021 door Maandag® Assen

  Wil jij graag aan de slag in een uitdagende werkomgeving in de groensector en weet jij alles van boombeheer? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Boomverzorger of European Tree Worker (ETW) ben jij aan het werk in een afwisselende en unieke baan. Jouw werkdag is nooit hetzelfde, één ding is zeker; bomen zijn jouw passie! Bomen verzorgen, onderhouden, snoeien en rooien, jij draait er je hand niet voor om. Belangrijk is dat jij plezier hebt in je werk en weet waar je mee bezig bent. Je...

  Maandag®

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank