CNC Draaier/Frezer

Baan gegevens

 • Bedrijf: De Haan Special Equipment B.V.
 • Plaats: Stadskanaal
 • Plaatsingsdatum: 28-10-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


De Haan Special Equipment B.V. ontwikkelt, fabriceert en levert hoogwaardige hef- en hijsconstructies voor de onshore en offshore industrie. Als toonaangevende partij op dit gebied zijn wij, ter versterking van ons team, op zoek naar een:

ERVAREN CNC FREZER/DRAAIER


FUNCTIEOMSCHRIJVING
Heb jij gevoel voor techniek, kun jij anderen aansturen en denk jij graag mee over hoe het efficiënter kan? Lees dan verder!

De productieafdeling van De Haan SE levert dagelijks toonaangevende producten aan internationale klanten. Het team houdt zich bezig met het aanbieden van passende oplossingen, voor zowel standaard als “tailor-made” producten. Denk hierbij aan hijsblokken, swivels, sockets, spanschroeven en andere verwante producten voor de onshore en offshore hef- en hijsindustrie.

Voor jouw functie als CNC frezer/draaier betekent dit allereerst dat je nauwkeurig te werk gaat. De productieopdrachten die staan ingepland zijn leidend, en van de werktekeningen mag niet worden afgeweken. Verondersteld wordt dan ook dat je kennis hebt van de CNC bewerkingsmachine en dat je weet hoe deze werkt en bediend moet worden.

Naast productiemedewerker, ben je als frezer/draaier medeverantwoordelijk voor de planning van de CNC afdeling. Je maakt een machinebezetting, plant de werkzaamheden in en geeft vakgerichte leiding aan je collega-verspaners. Er wordt hierbij verwacht dat je de uren correct en zorgvuldig bijhoudt met de barcoderegistratie van het ERP-systeem. Meedenken over efficiency- en verbetermaatregelen wordt gestimuleerd.


Gestelde eisen

 
WIJ VRAGEN
Voor deze fulltime functie vragen wij een afgeronde mbo-3 of 4 opleiding of relevante werkervaring met een goed gevoel voor techniek. Aanvullende opleiding of cursussen zijn een pré.

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Je kunt Engels en Duits lezen;
• Afgeronde mbo-3 of 4 opleiding of relevante werkervaring;
• Je bent accuraat in uitvoering én administratie;
• Je bent op korte termijn beschikbaar;
• Je hebt een goed gevoel voor humor.

Uren

40

Meer informatie

 
WIJ BIEDEN
De Haan Special Equipment BV biedt jou een zeer uitdagende functie bij een wereldwijd toonaangevend bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de aard van de functie..

SOLLICITATIE
Lijkt deze functie helemaal op jouw lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV aan:

Dhr. Harold Kuipers
E-mail: h.kuipers@dehaan-se.com
Vestigingslocatie: Stadskanaal

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie in welke vorm dan ook wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over De Haan Special Equipment B.V.

De Haan Special Equipment B.V. ontwikkelt, fabriceert en levert hoogwaardige hef- en hijsconstructies voor de onshore en offshore industrie.

De Haan Special Equipment B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Projectleider Civiel (Infra & Groen)

  Toegevoegd op 25-11-2020 door Maandag® Assen

  Als Projectleider civiel lever jij de technische input voor het opstellen van de opdrachten en vraagspecificaties voor vast en variabel onderhoud. Voor de realisatie van aanlegprojecten tot assetmanagement, geef jij technisch advies. Je beoordeelt verbetervoorstellen en met jouw analytische vaardigheden neem je actief deel aan verbeterprocessen.Je bent als Projectleider Civiel onderdeel van een team met diverse specialisten. Het civiel aandachtsgebied richt zich op wegverhardingen,...

  Maandag®
 • Starter Civiele Techniek

  Toegevoegd op 04-11-2020 door Maandag® Assen

  Voor de regio Groningen zoeken wij starter met een (bijna) afgerond HBO opleiding civiele techniek. Je hebt middels verschillende stages al ervaring opgedaan. Vanuit Maandag® bieden wij jou de kans om vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® als starter aan de slag te gaan voor een specifieke functie of een kijkje te nemen in verschillende keukens. In beide gevallen leer je alles over het vak in de praktijk! Ga je aan de slag als ontwerper van bouwwerken, zoals bruggen, tunnels, snelwegen...

  Maandag®
 • Rioolbeheerder

  Toegevoegd op 04-11-2020 door Maandag® Assen

  Voor een opdrachtgever in Noord Nederland zoeken wij een Riool Beheerder voor 36 uur per week. Als Riool Beheerder ben je verantwoordelijk voor een toekomstbestendig riool beheer. Hierbij zorgen klimaatveranderingen, zoals meer regenval in een korter tijdsbestek voor een extra belasting van het huidige riool. Je stelt beheers- en onderhoudsplannen op voor de korte en lange termijn. Je werkt samen met collega's en externe partijen, zoals het waterschap, om de juiste informatie boven water te...

  Maandag®
 • Projectleider Techniek

  Toegevoegd op 04-11-2020 door Maandag® Assen

  Voor een overheidsorganisatie zoeken wij een Projectleider Techniek voor 36 uur. Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor de portefeuille van projecten, die variëren van grootte. Je stuurt zowel intern als extern de projectorganisatie aan en stuurt aan dat alle werkzaamheden verlopen conform afspraken en procedures. Je maakt afspraken over de inzet van deskundigen op gebied van elektro, bouw en werktuigbouwkunde. Je werkzaamheden omvatten verder o.a.:Begeleiden diverse onderhouds-,...

  Maandag®
 • Productiemedewerker Las Heerenveen

  Toegevoegd op 23-10-2020 door ProWurk

  Voor onze opdrachtgever die actief is in de regio Heerenveen zoeken wij een productiemedewerker die goed is met het verrichten van las werkzaamheden.Jij bent dagelijks bezig het maken van onderdelen voor verschillende werktuigen. Dit doe je door het uitvoeren van verschillende las werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld lassen met de hand. Dus voor deze taak moet je een goede lastechnieken in huis hebben. Ook kan het voorkomen dat je kleine problemen moet oplossen, door middel van een reparatie....

  ProWurk

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank