Procestechnoloog

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teqoia Assen
 • Plaats: Hoogeveen
 • Plaatsingsdatum: 29-12-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

In deze functie bewaak je de integriteit van de procesinstallaties, op die manier voldoet de performance van de installaties aan de gestelde eisen. Verkregen data borg je op een verantwoorde manier zodat deze voor iedereen beschikbaar is. Verder definieer je potentiële businesscases van verbeteringen aan de installaties. Deze cases werk je uit door grondig onderzoek en dit doe je in samenwerking met inkoop, operatie en projectrealisatie. Je werk dus veel samen aan een positief resultaat. Daarnaast stel je hoge eisen aan de kwaliteit, signaleer je kansen en onderneem je actie daar waar nodig.

Gestelde eisen

Wil je voor de functie van Procestechnoloog in aanmerking komen, dan hebben we de volgende functie-eisen:

- Je hebt minimaal een HBO diploma, liefst richting chemische technologie, maar een WTB of milieuachtergrond zou zeker ook passen binnen deze uitdagende functie.
- Daarnaast ervaring met kunststofrecycling is een pre, je erin willen verdiepen een must!
- Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (NL en ENG)
- Een positieve instelling en een glimlach
- Bekend met Lean of bereid zijn hierin een opleiding te volgen.

Mocht je voldoen aan de functie-eisen en de functie op je lijf zijn geschreven dan bieden we je een goed salaris die past bij de zwaarte van de functie.

Uren

40

Salaris

3500 - 5000

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke job met mogelijkheden! Je staat dus zelf aan het roer om je carrièrerichting te bepalen.
In eerste instantie is de functie voor 6 maanden, maar bij goed bevallen en het aanhouden van de drukte is er de mogelijkheid om langer te blijven.
Je komt bij Teqoia in (vaste) dienst, mocht de functie ophouden dan kijken we direct verder naar andere aansluitende projecten. 

Teqoia heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder de vestiging in Assen.
Ons team bestaat uit 5 personen, de Accountmanagers, Recruiters en onze Sales & Administration Coördinator.

We zijn dé specialist in de bemiddeling tussen hooggekwalificeerd technisch personeel en technische bedrijven. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de (petro) chemische industrie, productie, voedingsmiddelenindustrie en olie & gas sector. We bemiddelen functies gevarieerd van tekenaar tot projectmanager, vanuit Assen voor de drie noordelijke provinciën. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om direct deel te nemen aan de pensioenregeling. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopenSollicitatieprocedure

Graag ontvangen wij een motivatie en een uitgebreid CV indien je interesse hebt. Geef duidelijk aan waarom jij denk dat deze functie geschikt is voor jou! De meest originele brief wordt beloond met een lunch!
Je motivatie kan je sturen naar floris.zwartsenburg@teqoia.com! Graag tot snel.

Informatie over Teqoia Assen

Onze opdrachtgever is een krachtige en energieke speler in zijn marktsegment. Hier kun je echt zeggen dat geen dag hetzelfde is en dat vooruitgang hier erg belangrijk is. Nieuwe ontwikkelingen om grondstoffen beter en schoner te maken, meer energie uit het product te halen zijn zaken waar men hier in de dagelijkse praktijk mee bezig is. Verkregen data borg je op een verantwoorde manier zodat deze voor iedereen beschikbaar is. Verder definieer je potentiële businesscases van verbeteringen aan de installaties. Deze cases werk je uit door grondig onderzoek en dit doe je in samenwerking met inkoop, operatie en projectrealisatie. De organisatie kenmerkt zich verder door een informele sfeer.

Teqoia Assen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Installatiemonteur E/W

  Toegevoegd op 14-01-2019 door Maintec

  Als installatiemonteur bij onze opdrachtgever(s), ga je zelfstandig of in samenwerking met een leuke collega aan de slag om alle voorkomende installaties te installeren, om service en onderhoud te plegen en om eventuele storingen op te lossen. Door het gebruik van jouw kennis, vakkundig gereedschap en de vereiste branche certificaten ben jij deze uitdagingen de baas.Je kan worden ingezet in de disciplines: utiliteit en/of woningbouw (service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw). Afhankelijk...

  Maintec
 • CNC Frezer

  Toegevoegd op 13-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  AlsCNC Frezer / Operator ben je onder andere verantwoordelijk voor het hetzelfstandig beladen en bedienen van het CNC-bewerkingscentra voor zowelkleine series als voor serieproductie. Hierbij maak jegebruik van moderne bewerkingscentra (Unisigns en Mitsui Seiki machines) gekoppeld aan een Fastems FMS magazijn.Als CNC Frezer / Operator zal jouw werkdag bestaan uit het instellen, afstellen, beladen en bedienen van CNC-bewerkingscentra met Siemens en Fanuc besturing. Ter voorbereiding van de...

  Maintec
 • Lasser

  Toegevoegd op 13-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  Als lasser ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het samenstellen en handlassen van halffabricaten (plaatwerk onderdelen/constructies). Overige werkzaamheden kunnen bestaan uit: Robotlassen, Puntlassen, Afbramen en Stralen.Deze werkzaamheden voer je in overleg met de andere collega's op de afdeling volgens een dagplanning uit.

  Maintec
 • Projectleider kleine werken

  Toegevoegd op 13-01-2019 door Teqoia Hengelo

  Wij zijn op zoek naar een projectleider kleine werken voor de regio Groningen. De werkzaamheden bestaan uit 70% W gerelateerde werken en 30% E. Van opname tot oplevering ben je volledig verantwoordelijk, op zijn minst aansturen van 5 montage collega's maar dit kan uiteraard in piek groeien naar plus 10-12. De projecten spelen allemaal zich af binnen de utiliteit, zorg, scholen en incidenteel bij VVE. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden;Coördinatie en sturing van de toegewezen...

  Teqoia
 • Constructiewerker (BBL Leerling)

  Toegevoegd op 12-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  Als leerling constructiewerker stel je producten samen vanaf de tekening. Bij dit bedrijf zijn dat voornamelijk rvs onderdelen, leidingwerk en complete constructie. Van klein tot groot en van enkel stuks tot serie aantallen. De werkzaamheden zijn divers en geen enkele dag zal het zelfde zijn.  De werkzaamheden die je voornamelijk gaat uitvoeren zijn:zagen; boren; buigen; walsen; hechten; aflassen; tekening lezen; beitsen.Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren collega, die jou alle...

  Maintec

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank