Capaciteitsplanner

Baan gegevens

 • Bedrijf: Zonnehuisgroep Noord
 • Plaats: Zuidhorn
 • Plaatsingsdatum: 03-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Welke plannerscapaciteiten heb jij? Zie jij het als een uitdaging om knelpunten te signaleren én op te lossen en blijft de zorg mede dankzij jouw plannerscapaciteiten steeds doorgaan? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en expertise!

Zonnehuisgroep Noord heeft voor haar locatie in Zuidhorn een vacature voor een


CapaciteitsplannerWat ga je doen als Capaciteitsplanner?

Binnen de locaties van Zonnehuisgroep Noord wordt er door ca. 1600 medewerkers zorg geboden aan ca. 1500 cliënten, waardoor er 24 uur per dag, 7 dagen in de week personeel ingezet wordt. Als capaciteitsplanner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en bewaken van de planning van de medewerkers. Je zorgt voor gezonde roosters op basis van cao en de organisatie- en teamafspraken. Dit doe je vanuit het Centraal Planbureau in Zuidhorn samen met collega’s capaciteitsplanners, een adviseur capaciteitsmanagement en collega’s van het Flexbureau. Je komt soms voor lastige planningsvraagstukken te staan, maar dankzij jouw creatieve oplossingen kunnen onze cliënten altijd rekenen op hun vertrouwde zorg.

 • Je hebt een signalerende en adviserende rol als het gaat om knelpunten en vraagstukken ten aanzien van de personeelsplanning en termen als forecast en capaciteitsplanning zijn jou bekend.
 • Je neemt beslissingen binnen de gegeven kaders en stelt prioriteiten bij conflicterende belangen. Je signaleert tekorten in het dienstrooster en lost zelfstandig problemen in de planning op.
 • Voor de lange termijnplanning regel je vervanging tijdens de vakantie, feestdagen, verplichte scholingen en verloven. Je schakelt tijdig met je collega’s van het Flexbureau om ook de inzet in deze periodes te kunnen blijven garanderen.
 • Om je werkzaamheden goed te kunnen vervullen heb je intensief contact met de clustermanagers van de locaties. Hoe verhoudt de formatie en beschikbaarheid van de afdelingen zich ten opzichte van het (basis)rooster? Hoe speel je het spel tussen de wensen van de medewerkers en een goed rooster voor iedereen?

Gestelde eisen

 Wie ben jij?
Je werkt in een dynamische omgeving, daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en beschik je over een behoorlijke dosis energie. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en een rol van betekenis spelen in de professionalisering van de dienstverlening van het planbureau.

 • Ben je op zoek naar meer zingeving in je werk? Misschien past de zorg dan goed bij je.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, hebt specifieke kennis van planning en roostering en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring in de uitvoering en optimalisatie van personeelsplanning, zowel met forecast, rooster, capaciteitsplanning als bijsturen en rapportage.
 • Je hebt kennis van roosterprogramma’s, kent de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en arbeidstijden en weet hoe ze toegepast kunnen worden.
 • Ervaring met Aysist is een pré.
 • Je haalt energie uit het oplossen van personeelsvraagstukken en kunt goed onder druk werken.
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met tegengestelde belangen.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt affiniteit met ICT en hebt een goed analytisch vermogen omdat je over een groot tijdsbestek aanvragen moet kunnen overzien.
 • Qua persoonlijkheid ben je stevig, vasthoudend, daadkrachtig en stressbestendig.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de VVT zorg

Wat biedt Zonnehuisgroep Noord jou?
Je komt te werken in een team van energieke en betrokken collega’s. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Samen proberen we de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend. Jouw thuisbasis is het planbureau in Zuidhorn, maar je komt ook regelmatig op de locatie waar je voor plant. Daarnaast:
 • Een jaarcontract (mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd).
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een dienstverband tussen de 28 en 36 uur per week.
 • Het salaris is een startsalaris. Op termijn zijn er groeimogelijkheden!
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.
 • Opleidingsprogramma om je de kneepjes van het vak te leren.
 • De functie is in ontwikkeling, aan jou de vrijheid om deze verder vorm te geven.

 
Meer informatie
Voor meer informatie kun je van maandag t/m woensdag contact opnemen met Carmen via telefoonnummer 06-12767805.

Solliciteren op de functie Capaciteitsplanner

Ben jij enthousiast geworden om ons te versterken? We zien jouw sollicitatie graag voor 22 juli a.s. tegemoet via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer 19.043, door te klikken op de solliciteerbutton.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Uren

36

Salaris

N.O.T.K

Informatie over Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Word parttime administratief medewerker in Groningen

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Jij gaat aan de slag bij een online platform dat werkzoekende docenten en scholen verbindt. Hoe jouw dag eruit ziet? ‘S ochtends hoef jij niet lang na te denken over je outfit. Je hoeft namelijk niet in pak te komen. Dat komt goed uit want zo kun je je nieuwe kicks nog eens showen. Je gaat achter je bureau zitten en pakt het werk van vandaag gelijk op. Eerst check je alle nieuwe vacatures die geplaatst zijn op de sites van de scholen die bij jullie zijn...

  YoungCapital
 • Word juridisch medewerker bij het Regionaal Tuchtcollege Gezondheidszorg in Groningen

  Toegevoegd op 13-08-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als juridisch medewerker biedt jij administratieve ondersteuning aan het Regionaal Tuchtcollege Gezondheidszorg in Groningen. Het College behandelt klachten over het handelen van individuele zorgvlereners. Het tuchtrecht is er om de kwaliteit in de gezondheidszorg op niveau te houden. Wat valt er onder jouw takenpakket?Jij beoordeelt binnengekomen zaken op juistheid en volledigheid;Jij stelt conceptbrieven op waarin je nadere informatie toelicht en uitleg geeft aan...

  YoungCapital
 • Fulltime secretarieel medewerker notariaat bij advocaat- en notarissenkantoor in Groningen en Leeuwarden

  Toegevoegd op 10-08-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Bij een groot advocaat- en notarissenkantoor in Noord-Nederland zul je als secretarieel medewerker notariaat taken uitvoeren zoals het verwerken van dossiers. Daarnaast ben jij de persoon die ervoor zorgt dat alle communicatie tussen de cliënten en de notarissen op rolletjes loopt. Dit doe je door de correspondentie tussen beide partijen, het agendabeheer, archivering en telefoonbehandeling tot in de puntjes te verzorgen. Op de vestiging in Groningen zal deze...

  YoungCapital
 • Parttime managementassistent gezocht voor financieel adviesbureau in Groningen

  Toegevoegd op 31-07-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor een adviesbureau in Groningen dat MKB bedrijven in regio Groningen en Friesland adviseert zijn wij op zoek naar een managementassistent. Jij zorgt ervoor dat alle collega's door jou ondersteunt worden. Moeten er hypotheekstukken opgevraagd worden? Geen probleem, jij hebt dit al geregeld voordat je collega's jou dit uberhaupt kunnen vragen! Zijn er weer wetten of regels veranderd? No problemo, jij zorgt ervoor dat alle actieve klanten uitgenodigd worden voor...

  YoungCapital
 • Word fulltime salarisadministrateur bij een detacheringsbureau in Groningen

  Toegevoegd op 18-08-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor een detacheringsbureau zijn wij op zoek naar een salarisadministrateur. Het belangrijkste in jouw werk is het zorgen voor een juiste verloning op de juiste tijd. Dat begint bij het invoeren en controleren van de gegevens. Je kent de fiscale en arbeidswetgeving als de binnenkant van je broekzak. Met je scherpe oog signaleer je afwijkingen in de administratie. Per periode sluit je de verwerking af en stuur je naar de medewerkers hun verloningsgegevens. Het is geen...

  YoungCapital

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank