Capaciteitsplanner

Baan gegevens

 • Bedrijf: Zonnehuisgroep Noord
 • Plaats: Zuidhorn
 • Plaatsingsdatum: 29-05-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Welke plannerscapaciteiten heb jij?
Zie jij het als een uitdaging om knelpunten te signaleren én op te lossen en blijft de zorg mede dankzij jouw plannerscapaciteiten steeds doorgaan? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en expertise!


Zonnehuisgroep Noord heeft voor haar locatie in Zuidhorn een vacature voor een

Capaciteitsplanner

Wat ga je doen als Capaciteitsplanner?
Binnen de locaties van Zonnehuisgroep Noord wordt er door ca. 1600 medewerkers zorg geboden aan ca. 1500 cliënten, waardoor er 24 uur per dag, 7 dagen in de week personeel ingezet wordt. Als capaciteitsplanner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en bewaken van de planning van de medewerkers. Je zorgt voor gezonde roosters op basis van cao en de organisatie- en teamafspraken. Dit doe je vanuit het Centraal Planbureau in Zuidhorn samen met collega’s capaciteitsplanners, een adviseur capaciteitsmanagement en collega’s van het Flexbureau. Je komt soms voor lastige planningsvraagstukken te staan, maar dankzij jouw creatieve oplossingen kunnen onze cliënten altijd rekenen op hun vertrouwde zorg.

 • Je hebt een signalerende en adviserende rol als het gaat om knelpunten en vraagstukken ten aanzien van de personeelsplanning en termen als forecast en capaciteitsplanning zijn jou bekend.
 • Je neemt beslissingen binnen de gegeven kaders en stelt prioriteiten bij conflicterende belangen. Je signaleert tekorten in het dienstrooster en lost zelfstandig problemen in de planning op.
 • Voor de lange termijnplanning regel je vervanging tijdens de vakantie, feestdagen, verplichte scholingen en verloven. Je schakelt tijdig met je collega’s van het Flexbureau om ook de inzet in deze periodes te kunnen blijven garanderen.
 • Om je werkzaamheden goed te kunnen vervullen heb je intensief contact met de clustermanagers van de locaties. Hoe verhoudt de formatie en beschikbaarheid van de afdelingen zich ten opzichte van het (basis)rooster? Hoe speel je het spel tussen de wensen van de medewerkers en een goed rooster voor iedereen?

Gestelde eisen

 Je werkt in een dynamische omgeving, daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en beschik je over een behoorlijke dosis energie. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en een rol van betekenis spelen in de professionalisering van de dienstverlening van het planbureau.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, hebt specifieke kennis van planning en roostering en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring in de uitvoering en optimalisatie van personeelsplanning, zowel met forecast, rooster, capaciteitsplanning als bijsturen en rapportage.
 • Je hebt kennis van roosterprogramma’s, kent de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en arbeidstijden en weet hoe ze toegepast kunnen worden.
 • Ervaring met Aysist is een pré.
 • Je haalt energie uit het oplossen van personeelsvraagstukken en kunt goed onder druk werken.
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met tegengestelde belangen.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt affiniteit met ICT en hebt een goed analytisch vermogen omdat je over een groot tijdsbestek aanvragen moet kunnen overzien.
 • Qua persoonlijkheid ben je stevig, vasthoudend, daadkrachtig en stressbestendig.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de VVT zorg

Uren

36

Meer informatie

 Je komt te werken in een team van energieke en betrokken collega’s. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Samen proberen we de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend. Jouw thuisbasis is het planbureau in Zuidhorn, maar je komt ook regelmatig op de locatie waar je voor plant.

 • Een jaarcontract (mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd).
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een dienstverband tussen de 28 en 36 uur per week.
 • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 40 van de CAO VVT, dit is maximaal € 2.870,58 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met Marijke Stuyt (Manager Plan- en Flexbureau) via telefoonnummer 06-15289179.

Solliciteren op de functie Capaciteitsplanner
Ben jij enthousiast geworden om ons te versterken? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton, onder vermelding van vacaturenummer 19.043.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Informatie over Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • HR stage bij YoungCapital NEXT in Groningen

  Toegevoegd op 29-05-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor ons kantoor in Groningen zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) die minimaal vijf maanden beschikbaar is voor vier à vijf dagen per week. Als stagiair(e) Talent Manager bij YoungCapital NEXT ga je onze recruiters en talent managers ondersteunen. De recruiters zorgen voor de werving & selectie en de aanname van de trainees voor verschillende traineeships. De talentmanagers zorgen voor de coaching en begeleiding van de trainees en verzorgen de...

  YoungCapital
 • Recruiter

  Toegevoegd op 24-05-2019 door Maandag® Assen

  Hoe ziet je dag eruit?Na het opstarten van je computer kijk je in je mail welke sollicitaties binnen zijn gekomen. Je komt professionals tegen die perfect passen op de vacature die jouw team gisteren heeft binnengekregen. Als Recruiter ben jij namelijk samen met de Accountmanager dé schakel tussen opdrachtgevers en professional.Gelijk even bellen! Jij geeft wat uitleg over Maandag en de vacature. Daarnaast luister je natuurlijk goed naar wat diegene zoekt en of de vacature aansluit op de...

  Maandag®
 • Accountmanager

  Toegevoegd op 24-05-2019 door Maandag® Assen

  Psychologen, docenten en juristen: ze kunnen maandag van start. Door jou! Jij zet als Accountmanager voet aan de grond binnen verschillende organisaties in Groningen en Drenthe. Je bouwt goede contacten op en breidt jouw netwerk met afdelingshoofden, teamleiders en p&o-ers uit, met als doel onze professionals te detacheren.  Zonder twijfel pak je keer op keer je telefoon, toetst het telefoonnummer in en gaat vol zelfverzekerdheid die vacature binnenhalen. De bezwaren die je hoort worden...

  Maandag®
 • Word fulltime salarisadministrateur bij een detacheringsbureau in Groningen

  Toegevoegd op 18-05-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor een detacheringsbureau zijn wij op zoek naar een salarisadministrateur. Het belangrijkste in jouw werk is het zorgen voor een juiste verloning op de juiste tijd. Dat begint bij het invoeren en controleren van de gegevens. Je kent de fiscale en arbeidswetgeving als de binnenkant van je broekzak. Met je scherpe oog signaleer je afwijkingen in de administratie. Per periode sluit je de verwerking af en stuur je naar de medewerkers hun verloningsgegevens. Het is geen...

  YoungCapital
 • Stage bij Heineken, MTV en 3FM

  Toegevoegd op 26-05-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Leren, leren, leren: daar draait het om met een stage bij Heineken, MTV of 3FM. Als stagiair bij één van deze internationale merken leer je niet alleen jouw kennis toe te passen in de praktijk, maar ook hoe het er aan toe gaat behind the scenes bij deze multinationals.   Ik maak alvast aantekeningen. Op welke afdeling kom ik terecht? Dat ligt er maar net aan jouw studierichting. Loop bijvoorbeeld stage als junior PR-medewerker bij MTV en ontmoet alle...

  YoungCapital

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank