Fulltime Klantenservice Medewerker Frans

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Appingedam
 • Plaatsingsdatum: 18-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Door toenemende drukte en bestellingen wordt er versterking gezocht op de afdeling klantenservice bij onze opdrachtgever. Doordat er ook bestellingen gedaan worden vanuit Frankrijk is er plek vrij gekomen voor een medewerker op de customer service die Frans spreekt en schrijft. Het gaat hierbij om een fulltime functie voor langere tijd.

In deze functie onderhoud je intensief contact met ,potentiële, klanten. Deze contacten verlopen via mailwisselingen, telefoon, social media en whatsapp. Het is belangrijk dat je beschikt over een klantvriendelijke en commerciële instelling. Daarnaast ben je in staat om met klanten mee te denken en mee te veren, ook wanneer de klant minder vriendelijk is. Klachten en weerstand weet je positief te draaien door steeds op zoek te gaan naar een oplossing voor de klant. Het omgaan met weerstand is voor jou dus geen enkel probleem.

Je begint met het beantwoorden van vragen per mail en chat. Hierdoor heb je ruimte en tijd om te leren over de producten die onze opdrachtgever verkoopt. Het uitgangspunt is dat je klanten kunt helpen en adviseren bij het bestellen van de juiste auto-onderdelen. Het is dus van belang dat je interesse hebt in auto’s. Wanneer je over voldoende kennis van auto-onderdelen beschikt, zal je ook gaan ondersteunen met telefonisch klantcontact.

Bij deze baan horen ook verschillende administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het aanpassen van bestellingen, facturen en andere administratieve handelingen. Je kunt gebruik maken van een interne kennisbank met informatie over producten. Daarnaast wordt er aan je gevraagd om zo nu en dan een weekend mee te draaien en eventueel een avond.

Het gaat hier om een vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer onze opdrachtgever tevreden is over jouw als werknemer, zal je worden overgenomen op een contract bij onze opdrachtgever.

Gestelde eisen

 • Je spreekt en schrijft Frans;
 • Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd;
 • Je hebt interesse in, of affiniteit met auto’s;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met klantenservicewerk;
 • Bij voorkeur heb je eigen vervoer.

Uren

40

Salaris

1750

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris is marktconform;
 • Een leuke fulltime bijbaan voor langere periode;
 • Een gezellige informele werksfeer;
 • Een reiskostenvergoeding is in overleg mogelijk;
 • Vast werk voor langere tijd;
 • Een serieuze kans op vast werk op contract bij onze opdrachtgever.

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Financieel administratief medewerker fulltime Groningen

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker die algemene administratieve werkzaamheden voor zijn of haar rekening kan nemen. Het gaat hierbij om de algemene boekhouding, verkoop – en inkoopfacturen boeken en het verwerken van inkomende post. Verder neem je ook de telefoon aan en verricht je archiveringswerkzaamheden.

  Olympia Uitzendbureau
 • Gezocht Fulltime Financieel medewerker Groningen

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker die algemene administratieve werkzaamheden voor zijn of haar rekening kan nemen. Het gaat hierbij om de algemene boekhouding, verkoop – en inkoopfacturen boeken en het verwerken van inkomende post. Verder neem je ook de telefoon aan en verricht je archiveringswerkzaamheden.

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime Pedagogisch Medewerker Leek/Tolbert

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Samen met de kinderen de poppen opmaken, met autootjes racen en tikkertje spelen. Als jij daarvan een glimlach op je gezicht krijgt, dan is dit misschien wel de perfecte vacature voor jou! Jij gaat als parttime pedagogisch medewerker in Leek / Tolbert de middag verzorgen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Jij zorgt er voor dat de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en veel nieuwe vriendjes maken. Dit doe jij door allemaal leuke activiteiten te organiseren, zoals bijvoorbeeld een dansmiddag...

  Olympia Uitzendbureau
 • Een fulltime baan, tijdelijke vanaf 1 maart?

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor ING in Leeuwarden zoeken wij tijdelijke fulltime medewerkers. Vanwege de overgang naar een nieuw systeem zoeken wij meerdere 'floorwalkers' waarbij je de helpdesk medewerkers gaat begeleiden hierin. Uiteraard krijg je hiervoor een training. Deze duurt 1 dag en vindt plaats op 1 maart of 5 maart van 09.00-17.00 uur. Dit is een betaalde training. Het betreft een tijdelijke opdracht van ongeveer 5 a 6 weken voor overdag en 's avonds. In deze functie kun je parttime of fulltime werken, je...

  Olympia Uitzendbureau
 • Werken bij ING I tijdelijke baan I Leeuwarden

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor ING in Leeuwarden zoeken wij tijdelijke parttime medewerkers. Vanwege de overgang naar een nieuw systeem zoeken wij meerdere 'floorwalkers' waarbij je de helpdesk medewerkers gaat begeleiden hierin. Uiteraard krijg je hiervoor een training. Deze duurt 1 dag en vindt plaats op 1 maart of 5 maart van 09.00-17.00 uur. Dit is een betaalde training. Het betreft een tijdelijke opdracht van ongeveer 5 a 6 weken voor overdag en 's avonds. In deze functie kun je parttime of fulltime werken, je...

  Olympia Uitzendbureau

GroningenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Groningen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Groningen? Op de GroningenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank