Teammanager cluster Continuïteit

Baan gegevens

 • Bedrijf: RDW
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 12-05-2012
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Teammanager cluster Continuïteit (Groningen)

Het ICT Bedrijf

ICT speelt bij de RDW een cruciale rol, vanaf de klantvraag tot en met het volledige beheer van ICT-diensten. Denk daarbij aan informatiearchitectuur, ICT-consultancy, projectmanagement, informatieanalyse, ontwerp, software- en netwerkengineering, testen, applicatie- en systeembeheer, business intelligence, etc. Bij al die activiteiten groeien we mee met nieuwe technologieën en toepassingen voor de verdere professionalisering van onze diensten.

Alle ICT-activiteiten zijn geconcentreerd in Groningen, in een eigentijds en multifunctioneel ingericht pand langs de A7. Hier werken we in een open, informele en op samenwerking gerichte sfeer aan de verdere professionalisering van de dienstverlening aan onze klanten. Als ICT-bedrijf zijn we sterk gericht op de inzet van Microsoft-technologie. Veel doen we zelf, deels besteden we werk uit. Steeds meer zijn we ons daardoor aan het ontwikkelen naar een 'regie-organisatie', die werkzaamheden die we uitbesteden goed aanstuurt.

Werkzaamheden
Het ICT Bedrijf is opgedeeld in teams. Aan het hoofd van elk team staat een Teammanager. Een aantal van die teams vallen weer onder het cluster Continuïteit. Binnen het cluster is de RDW er alles aan gelegen om de dienstverlening aan klanten – van verzekeringsmaatschappijen en de politie tot particulieren – te optimaliseren. Applicaties, systemen en infrastructuren moeten daarom goed functioneren om te kunnen beantwoorden aan de SLA's.

Als Teammanager binnen het cluster Continuïteit krijg je veel vrijheid bij het verder professionaliseren van de dienstverlening. Je gaat resultaatgericht aan de slag op basis van team- en jaarplannen en je onderhoudt contacten met onze klanten. Je bent een uitstekende sparringpartner voor klanten. Ook bij problemen ben je in staat om handelend op te treden. Richting medewerkers ben je een stimulerende coach, die medewerkers helpt zich te ontwikkelen en zorg draagt voor een plezierig werkklimaat. Binnen de RDW hanteren we een roulatiesysteem voor Teammanagers: dat betekent dat je om de vier jaar aan het hoofd staat van een ander team. Dat systeem vergroot ook de dynamiek van deze functie en geeft je dienstverband steeds weer een nieuw accent.

Gestelde eisen

• Je bent iemand die werkt en denkt op HBO- of academisch niveau, met een paar jaar managementervaring in een vergelijkbare functie achter de rug.
• Je hebt laten zien dat je een people manager bent die coachend en doelgericht te werk gaat.
• Je bent goed bekend met dienstverlenende processen in de IT-branche.
• Het implementeren van veranderingen in organisaties, ook vakinhoudelijk, trekt je en gaat je goed af waarbij je verder kunt denken dan je eigen afdeling of team.
• Je hebt ervaring met ITIL servicemanagement.
• Belangrijke kenmerken vinden we: analytisch en conceptueel sterk, goed communicerend, team- en samenwerkingsgericht. Verder kun je tegen een stootje en onderken je de rol van bestuurlijke en politieke verhoudingen.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris van deze functie bedraagt bij een volledig dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.611,00 bruto per maand (schaal 11), exclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering. Je standplaats is Groningen.

Meer weten en solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gert Jan Theuwissen, Clustermanager Continuïteit, telefoonnummer (050) 365 6144. Bij afwezigheid van Gert Jan: Irma Boomgaarden, teammanager Continuïteit, telefoonnummer (050) 365 3825.

Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2012 via het online sollicitatieformulier via onderstaande link (kopieer en plak de link in je internetbrowser). De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 11 en 12 juni 2012.

http://RDW.heeft-vacatures.nl/T/9635/V131/solliciteren

Of reageer via de 'Solliciteer nu' button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

36

Salaris

maximaal € 4.611,00 bruto per maand (schaal 11)

Informatie over RDW

VONQ plaatst online vacatures op de juiste plek.

RDW
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Jr. Systeembeheerder

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau Emmen

  Gecertificeerde Microsoft partner is op zoek naar systeembeheerder die het team komt versterken. De systeembeheerder werkt mee aan het onderhouden van de netwerken bij relaties. Hij/zij verzorgt installaties, migraties en ondersteunt de service desk.

  Olympia Uitzendbureau Delfzijl
 • App Developer (Android, iOS)

  Eergisteren geplaatst door Start People Groningen MGB

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar app developers. Als app developer ben jij de schakel tussen bedrijf en applicatie. Je hebt plezier in het ontwikkelen van applicaties en een passie voor je vak. Daarnaast heb je interesse in de markt voor smartphones, tablets en andere gadgets.

  G.us
 • Junior en Medior Back-end Developers (Django/PHP/Magento)

  Eergisteren geplaatst door Start People Groningen MGB

  Op dit moment zij wij op zoek naar goede back-end ontwikkelaars voor meerdere opdrachtgevers. Dit zijn bedrijven verschillend in grootte en in core business. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op programmeervlak dan ga ik graag het gesprek met je aan om te kijken bij welke opdrachtgever jij het beste op je plaats bent. Als programmeur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld websites, webshops, webapplicaties en mobiele applicaties. Op dit moment heb ik o.a. ruimte...

  G.us
 • We are seeking a Datahouse Developer with SQL Database experience!

  Toegevoegd op 20-04-2014 door Experis

  Responsibilities•  You will be responsible for the design/support of a large amount of data to be used in time critical   market data systems along with supporting the current relational databases; • Work closely with other members of the data warehouse team to translate functional/technical specifications and logical data models into working databases, including relational and dimensional designs; •  Gather and translate reporting requirements into working data model designs; • Understand...

  Experis
 • Software User Interface designer

  Toegevoegd op 20-04-2014 door Experis

  As Software User Interface designer you will• You will create fresh and current user interfaces regardless of the device; • Collaborate with and support the Consumer Experience Team to execute both large and small projects; • Help identify design opportunities to improve usability and interaction online; • Work with a multi-disciplinary team including visual designers, web developers and business owners to achieve strong visuals and technical solutions without sacrificing the user experience;...

  Experis

GroningenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Groningen

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 381
 • Aantal bedrijven: 68
 • Aantal CV's: 958