Teammanager cluster Continuïteit

Baan gegevens

 • Bedrijf: RDW
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 12-05-2012
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Teammanager cluster Continuïteit (Groningen)

Het ICT Bedrijf

ICT speelt bij de RDW een cruciale rol, vanaf de klantvraag tot en met het volledige beheer van ICT-diensten. Denk daarbij aan informatiearchitectuur, ICT-consultancy, projectmanagement, informatieanalyse, ontwerp, software- en netwerkengineering, testen, applicatie- en systeembeheer, business intelligence, etc. Bij al die activiteiten groeien we mee met nieuwe technologieën en toepassingen voor de verdere professionalisering van onze diensten.

Alle ICT-activiteiten zijn geconcentreerd in Groningen, in een eigentijds en multifunctioneel ingericht pand langs de A7. Hier werken we in een open, informele en op samenwerking gerichte sfeer aan de verdere professionalisering van de dienstverlening aan onze klanten. Als ICT-bedrijf zijn we sterk gericht op de inzet van Microsoft-technologie. Veel doen we zelf, deels besteden we werk uit. Steeds meer zijn we ons daardoor aan het ontwikkelen naar een 'regie-organisatie', die werkzaamheden die we uitbesteden goed aanstuurt.

Werkzaamheden
Het ICT Bedrijf is opgedeeld in teams. Aan het hoofd van elk team staat een Teammanager. Een aantal van die teams vallen weer onder het cluster Continuïteit. Binnen het cluster is de RDW er alles aan gelegen om de dienstverlening aan klanten – van verzekeringsmaatschappijen en de politie tot particulieren – te optimaliseren. Applicaties, systemen en infrastructuren moeten daarom goed functioneren om te kunnen beantwoorden aan de SLA's.

Als Teammanager binnen het cluster Continuïteit krijg je veel vrijheid bij het verder professionaliseren van de dienstverlening. Je gaat resultaatgericht aan de slag op basis van team- en jaarplannen en je onderhoudt contacten met onze klanten. Je bent een uitstekende sparringpartner voor klanten. Ook bij problemen ben je in staat om handelend op te treden. Richting medewerkers ben je een stimulerende coach, die medewerkers helpt zich te ontwikkelen en zorg draagt voor een plezierig werkklimaat. Binnen de RDW hanteren we een roulatiesysteem voor Teammanagers: dat betekent dat je om de vier jaar aan het hoofd staat van een ander team. Dat systeem vergroot ook de dynamiek van deze functie en geeft je dienstverband steeds weer een nieuw accent.

Gestelde eisen

• Je bent iemand die werkt en denkt op HBO- of academisch niveau, met een paar jaar managementervaring in een vergelijkbare functie achter de rug.
• Je hebt laten zien dat je een people manager bent die coachend en doelgericht te werk gaat.
• Je bent goed bekend met dienstverlenende processen in de IT-branche.
• Het implementeren van veranderingen in organisaties, ook vakinhoudelijk, trekt je en gaat je goed af waarbij je verder kunt denken dan je eigen afdeling of team.
• Je hebt ervaring met ITIL servicemanagement.
• Belangrijke kenmerken vinden we: analytisch en conceptueel sterk, goed communicerend, team- en samenwerkingsgericht. Verder kun je tegen een stootje en onderken je de rol van bestuurlijke en politieke verhoudingen.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris van deze functie bedraagt bij een volledig dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.611,00 bruto per maand (schaal 11), exclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering. Je standplaats is Groningen.

Meer weten en solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gert Jan Theuwissen, Clustermanager Continuïteit, telefoonnummer (050) 365 6144. Bij afwezigheid van Gert Jan: Irma Boomgaarden, teammanager Continuïteit, telefoonnummer (050) 365 3825.

Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2012 via het online sollicitatieformulier via onderstaande link (kopieer en plak de link in je internetbrowser). De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 11 en 12 juni 2012.

http://RDW.heeft-vacatures.nl/T/9635/V131/solliciteren

Of reageer via de 'Solliciteer nu' button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

36

Salaris

maximaal € 4.611,00 bruto per maand (schaal 11)

Informatie over RDW

VONQ plaatst online vacatures op de juiste plek.

RDW
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • MEDIOR DEVELOPER (Streaming)

  Gisteren geplaatst door Unique Groningen

  Voor een development afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medior Developer met scrum master skills en minimaal 3 jaar werkervaring. Als Medior Developer houdt je je bezig met het ontwikkelen van software om het kijken van de nieuwe generatie videos via internet mogelijk te maken. De opdrachtgever speelt een belangrijke rol in hoe mensen televisie en video consumeren. Ze ontwikkelen software om het kijken van de nieuwe generaties video via internet mogelijk te maken. De...

  G.us
 • Programmeur gezocht

  Eergisteren geplaatst door Carrière Sprong Leeuwarden

  Voor één van onze opdrachtgevers uit Leeuwarden zijn wij op zoek naar een programmeur voor 40 uur per week.Heb jij ervaring met Delphi, PHP en SQL en vind jij de communicatie met je collega’s belangrijk? Dan is dit misschien de baan die jij zoekt!Het bedrijf is groot geworden met de Print, Mail en Fulfilment services voor succesvolle verzendingen van vele direct mailings. Nu zijn zij ook de innovatieve marktleider in de plastic card markt en weten zij als geen ander wat er voor nodig is om uw...

  Carrière Sprong Leeuwarden
 • C# Programmeur (M/V)

  Toegevoegd op 16-08-2014 door Randstad

  Voor een relatie zijn wij op zoek naar een C# Programmeur die ervaring heeft in een productieomgeving. Het bedrijf heeft zijn eigen systeem die ontworpen is voor de producten, processen en kwaliteitcontrole. Aan dit systeem hangen een aantal subsystemenen voor onderhoud, management, matrialen en monitoring. Heb jij ervaring met C#, Visual Studio, Oracle dBases, SQL/PL-SQL? Ervaring met Oracle forms 6 is een pre. Daanaast is het belangrijk dat je direct je werkzaamheden implementeert en test...

  ICTerGezocht
 • Vacature Engineer Midden-Hoogspanning

  Toegevoegd op 15-08-2014 door Experis

  Jij bent een ervaren Medior/ Senior Engineer met stevige kennis van kabelverbindingen en/of onderstation installaties. Daarnaast vind je het prettig om op een professionele wijze met collega's en klanten samen te werken. Onze opdrachtgever zoekt een Engineer die de afdeling versterkt, jij een vaste baan met uitdaging, groei en verantwoordelijkheid!Als Engineer (medior of senior) midden-hoogspanning kom je te werken op een engineeringafdeling die zich bezig houdt met het specificeren,...

  Experis
 • Vacature (junior)Hoogspanning Engineer Stations | Noord-Oosten

  Toegevoegd op 15-08-2014 door Experis

  Als Project Engineer word je aan twee ervaren medewerkers gekoppeld. Zij zijn ook de personen die jou coachen, begeleiden en bijstaan tijdens je leertraject binnen de hoogspanning. Je wordt ingezet voor het primaire gedeelte van hoogspanningsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het het ontwerp van onderstations t/m 110kV. Aangezien onze opdrachtgever haar engineers ook graag op de site ervaring wil laten opdoen met de techniek zal je twee dagen per week buiten actief je rol uitoefenen....

  Experis

GroningenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Groningen

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 375
 • Aantal bedrijven: 74
 • Aantal CV's: 1.094