Teammanager cluster Continuïteit

Baan gegevens

 • Bedrijf: RDW
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 12-05-2012
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Teammanager cluster Continuïteit (Groningen)

Het ICT Bedrijf

ICT speelt bij de RDW een cruciale rol, vanaf de klantvraag tot en met het volledige beheer van ICT-diensten. Denk daarbij aan informatiearchitectuur, ICT-consultancy, projectmanagement, informatieanalyse, ontwerp, software- en netwerkengineering, testen, applicatie- en systeembeheer, business intelligence, etc. Bij al die activiteiten groeien we mee met nieuwe technologieën en toepassingen voor de verdere professionalisering van onze diensten.

Alle ICT-activiteiten zijn geconcentreerd in Groningen, in een eigentijds en multifunctioneel ingericht pand langs de A7. Hier werken we in een open, informele en op samenwerking gerichte sfeer aan de verdere professionalisering van de dienstverlening aan onze klanten. Als ICT-bedrijf zijn we sterk gericht op de inzet van Microsoft-technologie. Veel doen we zelf, deels besteden we werk uit. Steeds meer zijn we ons daardoor aan het ontwikkelen naar een 'regie-organisatie', die werkzaamheden die we uitbesteden goed aanstuurt.

Werkzaamheden
Het ICT Bedrijf is opgedeeld in teams. Aan het hoofd van elk team staat een Teammanager. Een aantal van die teams vallen weer onder het cluster Continuïteit. Binnen het cluster is de RDW er alles aan gelegen om de dienstverlening aan klanten – van verzekeringsmaatschappijen en de politie tot particulieren – te optimaliseren. Applicaties, systemen en infrastructuren moeten daarom goed functioneren om te kunnen beantwoorden aan de SLA's.

Als Teammanager binnen het cluster Continuïteit krijg je veel vrijheid bij het verder professionaliseren van de dienstverlening. Je gaat resultaatgericht aan de slag op basis van team- en jaarplannen en je onderhoudt contacten met onze klanten. Je bent een uitstekende sparringpartner voor klanten. Ook bij problemen ben je in staat om handelend op te treden. Richting medewerkers ben je een stimulerende coach, die medewerkers helpt zich te ontwikkelen en zorg draagt voor een plezierig werkklimaat. Binnen de RDW hanteren we een roulatiesysteem voor Teammanagers: dat betekent dat je om de vier jaar aan het hoofd staat van een ander team. Dat systeem vergroot ook de dynamiek van deze functie en geeft je dienstverband steeds weer een nieuw accent.

Gestelde eisen

• Je bent iemand die werkt en denkt op HBO- of academisch niveau, met een paar jaar managementervaring in een vergelijkbare functie achter de rug.
• Je hebt laten zien dat je een people manager bent die coachend en doelgericht te werk gaat.
• Je bent goed bekend met dienstverlenende processen in de IT-branche.
• Het implementeren van veranderingen in organisaties, ook vakinhoudelijk, trekt je en gaat je goed af waarbij je verder kunt denken dan je eigen afdeling of team.
• Je hebt ervaring met ITIL servicemanagement.
• Belangrijke kenmerken vinden we: analytisch en conceptueel sterk, goed communicerend, team- en samenwerkingsgericht. Verder kun je tegen een stootje en onderken je de rol van bestuurlijke en politieke verhoudingen.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris van deze functie bedraagt bij een volledig dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.611,00 bruto per maand (schaal 11), exclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering. Je standplaats is Groningen.

Meer weten en solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gert Jan Theuwissen, Clustermanager Continuïteit, telefoonnummer (050) 365 6144. Bij afwezigheid van Gert Jan: Irma Boomgaarden, teammanager Continuïteit, telefoonnummer (050) 365 3825.

Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2012 via het online sollicitatieformulier via onderstaande link (kopieer en plak de link in je internetbrowser). De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 11 en 12 juni 2012.

http://RDW.heeft-vacatures.nl/T/9635/V131/solliciteren

Of reageer via de 'Solliciteer nu' button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

36

Salaris

maximaal € 4.611,00 bruto per maand (schaal 11)

Informatie over RDW

VONQ plaatst online vacatures op de juiste plek.

RDW
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Programmeur gezocht

  Gisteren geplaatst door Carrière Sprong Leeuwarden

  Voor één van onze opdrachtgevers uit Leeuwarden zijn wij op zoek naar een programmeur voor 40 uur per week.Heb jij ervaring met Delphi, PHP en SQL en vind jij de communicatie met je collega’s belangrijk? Dan is dit misschien de baan die jij zoekt!Het bedrijf is groot geworden met de Print, Mail en Fulfilment services voor succesvolle verzendingen van vele direct mailings. Nu zijn zij ook de innovatieve marktleider in de plastic card markt en weten zij als geen ander wat er voor nodig is om uw...

  Carrière Sprong Leeuwarden
 • Senior Software Embedded Engineer (PLC/ SCADA)

  Toegevoegd op 20-07-2014 door Experis

  - Programming the automation and controls systems which involve DCS and its respective HMI.- Experience in DCS, PLC or SCADA logic and programming. Responsible for the architecture, design, implementation and maintenance of the software for complex modules/machines.- Responsible for all aspects of a project including creating and reading logic and flow diagrams for program design, programming, HMI, simulation, testing and start-up.- Responsible for testing and implementation of the control...

  Experis
 • Senior JavaScript Developer

  Toegevoegd op 20-07-2014 door Experis

  Responsibilities• Heavy front end development using the latest JavaScript libraries;• Develop and maintain new web application;• Debug code for new and existing components, and ensure cross-browser compatibility;• Stay current with new techniques and technologies and share knowledge with team members;• Collaborate with other developers, provide mentorship to members of the team and work to efficiently achieve the team's goals;• Owning browser source code to make magic happen;• Intuitively...

  Experis
 • Senior Embedded System Software Engineer

  Toegevoegd op 20-07-2014 door Experis

  Job Description:The Embedded System Software Engineer takes on technical role within projects, develops system specifications and provides technical guidance to the team to ensure schedules and objectives are met. The Embedded Software Engineer implements, profiles and debugs the necessary interface layers and controls in C code onto Intel multi-core platforms and general purpose CPUs. He ensures an efficient software implementation in terms of total achievable system performance. He will be...

  Experis
 • Pre Sales Cloud /Systems Engineer

  Toegevoegd op 20-07-2014 door Experis

  TakenSamen met je collega’s word je verantwoordelijk voor het vertalen van de door klanten gestelde eisen en wensen naar Enterprise-Class Datacenter Services. Je werkt nauw samen met de Technical Design Authorities in het team en je zorgt voor de detaillering en uitwerking van het high level technisch ontwerp. In de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor de overdracht van de technische informatie naar de uitvoerende technici. Hierbij moet je denken aan Netwerkdiagrammen, Spreadsheets en...

  Experis

GroningenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Groningen

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 447
 • Aantal bedrijven: 67
 • Aantal CV's: 1.066