Kok m/v

Baan gegevens

 • Bedrijf: TiP personeelsdiensten Drachten
 • Plaats: Den Helder
 • Plaatsingsdatum: 08-04-2012
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Je zult de kneepjes in de keuken onder de knie krijgen en je maakt het menu je dan ook snel eigen. Daarbij is het belangrijk dat je inzicht hebt in de samenstelling van gerechten en beschikt over kennis van ingredienten en technieken. Daarnaast kan jij vlot schakelen tussen verschillende werkzaamheden in de keuken. Ook ben je communicatief vaardig.

Gestelde eisen

Voor de functie van zelfstandig werkend kok gelden de volgende eisen:

 • Affiniteit en ervaring in de horeca
 • Een opleiding tot zelfstandig werkend kok
 • Bekend met hygiene voorschriften
 • Stressbestendig
 • Bereid om een langere periode op Texel te verblijven

Uren

Flexibel

Meer informatie

Is deze baan jouw op het lijf geschreven of wil je meer informatie over jouw mogelijkheden, dan kun je altijd contact opnemen met:

TiP Personeelsdiensten
Raadhuisplein 226a
9203 ED Drachten
T: 0512-519947
E: drachten@tip-pd.nl

Informatie over TiP personeelsdiensten Drachten

Voor een gezellig restaurant op Texel zijn wij op zoek naar een gedreven zelfstandig werkend kok. Het restaurant is gevestigd in een gezellig dorpskern. De menukaart is varierend waarbij vele streekproducten worden verwerkt tot mooie gerechten. In een klein en hecht team werk je samen naar gastvrijheid.Dit bedrijf heeft voor het gehele seizoen (tot oktober) volop werk.Ook op Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog hebben wij volop mogelijkheden voor horecapersoneel.

TiP personeelsdiensten Drachten
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Bedieningsmedewerker

  Eergisteren geplaatst door Adecco Uitzendbureau

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in de vakantie? Wij zijn op zoek naar een horecamedewerker! Je gaat werken in een klein team waarbij de werkzaamheden erg divers zijn: je begeleid groepen, activiteiten, feestjes en bedrijfsuitjes. Je helpt mee in de keuken, je neemt bestellingen op, verricht werkzaamheden aan de bar en je helpt mee in de bediening.

  Adecco Uitzendbureau
 • Allround Horecamedewerker

  Toegevoegd op 18-05-2015 door Carrière Sprong Leeuwarden

  Als allround horeca-medewerker ben je overal inzetbaar in een horeca bedrijf. Je kunt de chef-kok gaan helpen met het opmaken van de borden en de voorgerechten klaarmaken, het uitserveren van eten, lopen met een dienblad, kassa werkzaamheden, lichte schoonmaakwerkzaamheden, helpen in de huishouding of bestellingen opnemen op een overvol terras! 

  Carrière Sprong Leeuwarden
 • Zweminstructeur

  Toegevoegd op 11-05-2015 door Olympia Uitzendbureau Groningen Herestraat

  Voor een van onze opdrachtgevers in de stad Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Zweminstructeur die beschikbaar is op zaterdag. Je geeft les aan kinderen vanaf drie jaar voor de zwemdiploma's ABC. Voor deze vacature ben je in het bezit van het certificaat Instructeur Zwem ABC. Ook kun jij een Verklaring omtrent Gedrag aanvragen.

  Olympia Uitzendbureau Delfzijl
 • Gezocht: Horeca toppers voor uitdagende vakantiebanen voor alle Waddeneilanden

  Toegevoegd op 03-04-2015 door TiP Personeelsdiensten

  Doe jij dit jaar examen en ben je op zoek naar leuk vakantiewerk voor de zomermaanden? Dan zijn wij op zoek naar JOU!Actief Interim, voorheen TiP personeelsdiensten, biedt vele prachtige vakantiebanen aan! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voor een aantal weken op één van de Waddeneilanden willen werken in de functie van:- Medewerker Bediening- Kassamedewerker/vakkenvuller- Medewerker Housekeeping - (Assistent)kok/keukenhulp- Cafetaria medewerkerOp dit moment zijn er nog vele...

  TiP Personeelsdiensten
 • Sushi Chef

  Toegevoegd op 03-04-2015 door Adecco Uitzendbureau

  Geregeld zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende chefs die ervaring hebben met 'live cooking' en zich gespecilaiseerd hebben in de bereiding van sushi gerechten. Herken jij jezelf hierin? Aarzel niet en reageer.

  Adecco Uitzendbureau

GroningenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Groningen

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 331
 • Aantal bedrijven: 43
 • Aantal CV's: 1.020