Nachtwaker Hotel op waddeneiland

Baan gegevens

 • Bedrijf: TiP personeelsdiensten
 • Plaats: Drachten
 • Plaatsingsdatum: 26-03-2012
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een hotel op de waddeneilanden zijn wij op zoek naar een nachtwaker voor in de (lange) weekenden. De taak van een nachtwaker is om de rust/orde te houden in en rondom het hotel. In het hoogseizoen/weekend wil het nog wel eens voorkomen dat er feestende jongeren zich rondom het hotel bevinden aan jouw de taak om dit te verhelpen. Het betreft een baan voor in de weekenden, donderdag tm zondag voor 16 tot 32 uur per week. In het hoogseizoen is er de mogelijkheid om meerdere weken fulltime te werken. Het betreft een ideale baan voor kandidaten die recent een opleiding in de beveiliging hebben afgerond. Ook kandidaten die een andere affiniteit hebben met dit vak, worden uitgenodigd te solliciteren.

Gestelde eisen

Bereidheid om op één van de wadden eilanden te werken;
Affiniteit met de beveiliging of handhaven van openbare orde is een pre;
Flexibel inzetbaar: 16 tot 32 uur per week en in hoogseizoen fulltime;
Betrouwbaar;
Sterke persoonlijkheid die stevig in zijn/haar schoenen staat;
Op korte termijn beschikbaar.

Uren

Flexibel

Meer informatie

Reageer online of stuur een email naar: drachten@tip-pd.nl

Informatie over TiP personeelsdiensten

Je gaat werken bij een mooi hotel nabij strand en duinen. Onze opdrachtgever is een luxe uitgevoerd drie sterren hotel met zo'n 60 hotelkamers. Direct gelegen aan het centrum, winkels en restaurants.

TiP personeelsdiensten
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Pizzabakker Ameland met ervaring

  Toegevoegd op 18-07-2014 door Carrière Sprong Leeuwarden

  Carrière Sprong zoekt met spoed een Pizzabakker voor op Ameland!Kost en inwoning wordt geregeld door het bedrijf. Je kunt vanaf volgende week meteen al aan de slag.Je komt in een druk en gezellig bedrijf te werken met een leuk team!

  Carrière Sprong Leeuwarden
 • MBO Diploma? Start Direct! Groningen

  Toegevoegd op 07-07-2014 door Appco Group Sales

  Combineer, coaching en werk.We zoeken nu 50 mensen voor sales en coaching. We helpen je bij het ontwikkelen van de kwaliteiten die je nodig hebt om een succesvolle te worden in de sales.Alle mogelijkheden beginnen bij het basis niveau van Sales.Doorgroeimogelijkhede in: Sales, Team Development en Business Development.

  Appco Group Sales
 • Zwemonderwijzer (Oproepbasis)

  Toegevoegd op 25-06-2014 door TiP personeelsdiensten

  Onze opdrachtgever zoekt ter aanvulling van het team een Zwemonderwijzer, welke op oproepbasis aan het werk zal gaan. Het betreft vooral ondersteuning bij en zelfstandig geven van zwemlessen aan de doelgroep voor ABC. Deze lessen worden in de avonduren en op zaterdag gegeven.De functie:Je geeft zwemonderwijs aan verschillende groepen, nadruk op ABC;Je houdt toezicht;Je levert een bijdrage aan het beheer:Je verricht de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden;Je draagt zorg voor hygiëne en...

  TiP Personeelsdiensten
 • Zelfstandigwerkend kok op één van de Waddeneilanden

  Toegevoegd op 08-04-2014 door TiP personeelsdiensten

  * Functie op één van de Waddeneilanden **Het voorbereiden van de mise en place. Volgens recept bereiden van pannenkoeken. In het team pro actief samenwerken in het team om tot een goed resultaat te komen.

  TiP Personeelsdiensten
 • Waddeneilanden

  Toegevoegd op 20-03-2014 door TiP Drachten

  Voor diverse opdrachtgevers op de Waddeneilanden zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten. Wij bieden diverse banen aan zoals; barkeeper, supermarktmedewerker, assistent horeca manager etc. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.tip-pd.nl.Voor alle vacatures geldt dat er goede logiemogelijkheden aanwezig zijn. Tegen betaling van een kleine vergoeding kunt u dus optimaal genieten van uw welverdiende nachtrust.

  TiP Personeelsdiensten

GroningenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Groningen

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 447
 • Aantal bedrijven: 65
 • Aantal CV's: 1.068