Nachtwaker Hotel op waddeneiland

Baan gegevens

 • Bedrijf: TiP personeelsdiensten
 • Plaats: Drachten
 • Plaatsingsdatum: 26-03-2012
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een hotel op de waddeneilanden zijn wij op zoek naar een nachtwaker voor in de (lange) weekenden. De taak van een nachtwaker is om de rust/orde te houden in en rondom het hotel. In het hoogseizoen/weekend wil het nog wel eens voorkomen dat er feestende jongeren zich rondom het hotel bevinden aan jouw de taak om dit te verhelpen. Het betreft een baan voor in de weekenden, donderdag tm zondag voor 16 tot 32 uur per week. In het hoogseizoen is er de mogelijkheid om meerdere weken fulltime te werken. Het betreft een ideale baan voor kandidaten die recent een opleiding in de beveiliging hebben afgerond. Ook kandidaten die een andere affiniteit hebben met dit vak, worden uitgenodigd te solliciteren.

Gestelde eisen

Bereidheid om op één van de wadden eilanden te werken;
Affiniteit met de beveiliging of handhaven van openbare orde is een pre;
Flexibel inzetbaar: 16 tot 32 uur per week en in hoogseizoen fulltime;
Betrouwbaar;
Sterke persoonlijkheid die stevig in zijn/haar schoenen staat;
Op korte termijn beschikbaar.

Uren

Flexibel

Meer informatie

Reageer online of stuur een email naar: drachten@tip-pd.nl

Informatie over TiP personeelsdiensten

Je gaat werken bij een mooi hotel nabij strand en duinen. Onze opdrachtgever is een luxe uitgevoerd drie sterren hotel met zo'n 60 hotelkamers. Direct gelegen aan het centrum, winkels en restaurants.

TiP personeelsdiensten
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Keukenhulp

  Eergisteren geplaatst door TiP Personeelsdiensten

  Actief Interim is op zoek naar een keukenhulp voor één van de Waddeneilanden. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten zowel aan de koude als warme kant. Je helpt mee met het klaarmaken van de voor- hoofd- en nagerechten. Naast het bereiden van eten ben je ook verantwoordelijk voor de hygiëne in de keuken en help je dus ook mee het schoonhouden van de keuken tijdens en na je werk.

  TiP Personeelsdiensten
 • Allround Horecamedewerker

  Toegevoegd op 25-05-2015 door Carrière Sprong Leeuwarden

  Als allround horeca-medewerker ben je overal inzetbaar in een horeca bedrijf. Je kunt de chef-kok gaan helpen met het opmaken van de borden en de voorgerechten klaarmaken, het uitserveren van eten, lopen met een dienblad, kassa werkzaamheden, lichte schoonmaakwerkzaamheden, helpen in de huishouding of bestellingen opnemen op een overvol terras! 

  Carrière Sprong Leeuwarden
 • Bedieningsmedewerker

  Toegevoegd op 21-05-2015 door Adecco Uitzendbureau

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in de vakantie? Wij zijn op zoek naar een horecamedewerker! Je gaat werken in een klein team waarbij de werkzaamheden erg divers zijn: je begeleid groepen, activiteiten, feestjes en bedrijfsuitjes. Je helpt mee in de keuken, je neemt bestellingen op, verricht werkzaamheden aan de bar en je helpt mee in de bediening.

  Adecco Uitzendbureau
 • Zweminstructeur

  Toegevoegd op 11-05-2015 door Olympia Uitzendbureau Groningen Herestraat

  Voor een van onze opdrachtgevers in de stad Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Zweminstructeur die beschikbaar is op zaterdag. Je geeft les aan kinderen vanaf drie jaar voor de zwemdiploma's ABC. Voor deze vacature ben je in het bezit van het certificaat Instructeur Zwem ABC. Ook kun jij een Verklaring omtrent Gedrag aanvragen.

  Olympia Uitzendbureau Delfzijl
 • Gezocht: Horeca toppers voor uitdagende vakantiebanen voor alle Waddeneilanden

  Toegevoegd op 03-04-2015 door TiP Personeelsdiensten

  Doe jij dit jaar examen en ben je op zoek naar leuk vakantiewerk voor de zomermaanden? Dan zijn wij op zoek naar JOU!Actief Interim, voorheen TiP personeelsdiensten, biedt vele prachtige vakantiebanen aan! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voor een aantal weken op één van de Waddeneilanden willen werken in de functie van:- Medewerker Bediening- Kassamedewerker/vakkenvuller- Medewerker Housekeeping - (Assistent)kok/keukenhulp- Cafetaria medewerkerOp dit moment zijn er nog vele...

  TiP Personeelsdiensten

GroningenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Groningen

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 349
 • Aantal bedrijven: 46
 • Aantal CV's: 1.019