Grondwerker (VIAG+VCA) Spoed!!!

Baan gegevens

 • Bedrijf: SELECT people Groningen
 • Plaats: Roden
 • Plaatsingsdatum: 13-04-2012
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Groningen te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een bekend loonbedrijf zoeken we doorlopend grondwerkers die in het bezit zijn van Viag en VCA. Bent u niet in het bezit van Viag dan heeft het geen zin om te reageren.

Gestelde eisen

Voor een bekend loonbedrijf zoeken we doorlopend grondwerkers die in het bezit zijn van Viag en VCA. Bent u niet in het bezit van Viag dan heeft het geen zin om te reageren.

Uren

40-40

Informatie over SELECT people Groningen

Over ons Wat is SELECT people De naam is nieuw in de markt, maar SELECT people maakt deel uit van een uitzendorganisatie met meer dan 30 jaar ervaring. Door gebruik te maken van dit netwerk bieden wij werkzoekenden goede mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We kunnen iemand misschien niet altijd een bepaalde baan garanderen, we zorgen wel dat......
Lees meer over SELECT people Groningen

SELECT people Groningen
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op GroningenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Groningen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Groningen.
 • Ambachtelijk Meubelmaker

  Gisteren geplaatst door Start People Groningen MGB

  Per direct zoeken wij een allround ambachtelijk meubelmaker, heb jij passie voor de meubelmakerij en ben jij een echte vakman, weet jij alles van materialen, gereedschap, constructies en machines? Dan ben jij de vakman die wij zoeken.

  G.us
 • Plaatwerker Autoschade

  Gisteren geplaatst door Creyf's

  Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Groningen zijn wij i zoekend naar ervaren plaatwerkers binnen de autoschadeherstelbranche. We zijn in eerste instantie zoekend naar mensen die fulltime inzetbaar zijn t/m week 35.

  G.us
 • Projectmanager Olie & Gas

  Gisteren geplaatst door Cofely

  Geen dag hetzelfde - dat is typisch Cofely. Engineers, projectleiders en andere professionals zijn constant in de weer met de meest uiteenlopende opdrachten. Als medewerker van Cofely zit je vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Zo denk en ontwerp je vanaf het begin mee aan markante vraagstukken. Plezier, betrokkenheid en een prettige samenwerking staan daarbij voorop. Cofely'ers zijn harde werkers met een voorliefde voor techniek. Bovenal zijn we trots op ons bedrijf. Als Project...

  Cofely / GDF SUEZ
 • Lasser TIG 3

  Gisteren geplaatst door Quick Uitzendburo Leeuwarden

  In deze functie ga je zelfstandig aan werk. In eerste instantie in de werkplaats nabij Harlingen, vervolgens kan het mogelijk zijn dat je komt te werken op locatie. Binnen deze functie ga je samenstellen vanaf tekening, stuklijsten nalopen en monteren. Na de montage ga je de projecten aflassen. Naast deze werkzaamheden kunnen stereolassen aan te pas komen.

  Quick Uitzendburo Leeuwarden
 • Slijper/polijster RVS

  Gisteren geplaatst door Quick Uitzendburo Leeuwarden

  De werkzaamheden bestaan uit het slijpen en polijsten van RVS projecten ten behoeve van de scheepsbouw, tankenbouw en de machine- en apparatenbouw.

  Quick Uitzendburo Leeuwarden

GroningenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Groningen

GroningenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 448
 • Aantal bedrijven: 67
 • Aantal CV's: 1.066